Team

Het team

Carlijn van Sambeeck

Directeur zorg, Orthopedagoog generalist

Carlijn is de oprichter van CarSa Opvoeden&zo. Ze staat met enthousiasme aan het roer van deze praktijk en is als regiebehandelaar en speltherapeut betrokken bij de gezinsbehandeling. Ze heeft ruime ervaring in de (forensische) jeugdpsychiatrie, zowel ambulante als gesloten zorg. Daarnaast heeft ze ervaring in de zorg voor kinderen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Bart van Rijen

Directeur bedrijfsvoering

Bart is directeur bedrijfsvoering bij CarSa Opvoeden&zo. Hij regelt alle zaken achter de schermen rondom contracten, aanmeldingen, (zorg)administratie, personeelszaken, beleid en nieuwe ontwikkelingen.

Marjan van den Brink

GZ-psycholoog, regiebehandelaar

Marjan is inmiddels ruim 25 jaar actief binnen het werkveld van de jeugdhulpverlening. Haar ervaring ligt op het terrein van gezinsonderzoeken en diagnostiek in gezinnen met een breed scala aan problemen, waaronder veel echtscheidings- en omgangsproblematiek. Tevens heeft zij ruime ervaring met gezinsbehandeling. Binnen Carsa Opvoeden&zo is zij actief als regiebehandelaar en daarmee verantwoordelijk voor het behandelproces.

Cisca Cordier de Croust

GZ-psycholoog, EMDR Practitioner, IMH-specialist i.o.

Cisca is sinds 23 jaar werkzaam in de kinderrevalidatie waar ze zich specialiseerde in de leeftijdsgroep van 0-6 jaar en hun ouders. Ze is deskundig op het gebied van hechting, trauma en ouder-kind interacties en werkt vanuit de Infant Mental Health visie. Daarnaast is ze EMDR-Practitioner en behandeld ze kinderen/jongeren van 0-18 jaar met complexe trauma’s.

Faike van Brakel

Systeemtherapeut

Faike heeft ruime ervaring binnen de forensische jeugdpsychiatrie en in trainingshuizen voor jongeren. Daarnaast heeft Faike als gezinsbehandelaar gewerkt en als casemanager binnen het FACT team. Faike heeft de opleiding Pedagogiek afgerond. Vervolgens heeft ze de opleiding IAG (Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling) en systeemtherapie gevolgd.

Wendy Colsters

Orthopedagoog generalist

Wendy heeft jarenlange ervaring in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Daarnaast heeft Wendy ervaring met kinderen en jongeren met ernstige gedragsproblemen, onder andere in het speciaal onderwijs. Wendy is psychomotorisch therapeut en geeft gezinsPMT.

Heike van Riel

Gezinsbehandelaar

Heike heeft jarenlange ervaring in de jeugdpsychiatrie, zowel open als gesloten zorg. Daarnaast heeft Heike ervaring als schoolmaatschappelijk werker waar zij werkte met kinderen die te maken hadden met rouw, echtscheiding, leerproblemen en allerlei gevolgen daarvan zoals gedragsproblemen en opvoedproblemen. Heike heeft de opleiding pedagogiek gevolgd. Daarnaast heeft zij de opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker afgerond.

Karlijn Staals

Gezinsbehandelaar

Karlijn heeft de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en orthopedagogiek gevolgd. Karlijn heeft ervaring met jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen of psychiatrische problemen. Daarnaast heeft Karlijn ervaring in de psychiatrie.

Lenneke van Korven

Gezinsbehandelaar, cognitief gedragstherapeut

Lenneke heeft ruime ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie en in de zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Zij is onder andere werkzaam geweest als multisysteemtherapeut (MST) en als orthopedagoog bij jongeren met ernstige gedragsproblematiek en hun gezin. Lenneke heeft de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) gevolgd. Daarna heeft ze de opleiding orthopedagogiek en cognitieve gedragstherapie afgerond.

Audrey Geraedts

Gezinsbehandelaar

Audrey is reeds 20 jaar actief binnen de jeugdzorg, zowel als gezinsbehandelaar als in de rol van gezinsvoogd. Haar ervaring ligt op het gebied van echtscheidingsproblematiek, licht verstandelijke beperking, psychiatrie en verslaving. Naast haar pedagogische opleiding heeft Audrey de IAG opleiding en de opleiding Geweldloos Verzet afgerond.

Wiep Michielse

Gezinsbegeleider

Wiep heeft ervaring in de begeleiding van jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen of psychiatrische problemen. Wiep heeft de opleiding Sociale Studies afgerond met de specialisatie GGZ en volgt op dit moment de masteropleiding tot orthopedagoog.

Aniek Aarts

Gezinsbegeleider

Aniek heeft de opleiding Social Studies afgerond met als specialisatie GGZ. Ze heeft ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en gedragsproblematiek of psychiatrische problemen. Momenteel volgt zij de opleiding tot kindercoach.

Sophie Simons

Gezinsbegeleider

Sophie is afgestudeerd als pedagoog met de specialisatie jeugd- en gezinsprofessional. Sophie heeft ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en gedragsproblemen of psychiatrische problemen. Daarnaast heeft ze ambulante ervaring in het begeleiden van gezinnen met opvoedvragen.

Jolanda Scholten

Office medewerker

Jolanda heeft bijna 25 jaar in verschillende administratieve functies gewerkt bij een grote instelling voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Onlangs is zij gestart bij CarSa Opvoeden&zo als office medewerker en voert ze ondersteunende taken uit voor het team.